Tillatelser
Tilgang til Presence gis per . Du kan gi en person eller en rolle mulighet til å se et arbeidsområde, administrere det, eller ingen av delene. Dette kan gjøres for ett arbeidsområde eller for alle arbeidsområdene i kontoen.
Administrasjon inkluderer visning. Du trenger aldri begge deler.
Kontoadministratorer har allerede alle disse tilgangene. Du trenger ikke gi dem på nytt.
Ett arbeidsområde
Gå til Innstillinger → Arbeidsområde → Tillatelser, og tildel personer og grupper tilgang til arbeidsområdet du har valgt:
- Kan se – se resultatene, merkevarene, emnene og svarene for dette arbeidsområdet.
- Kan administrere – alt som er inkludert i visning, samt redigering av arbeidsområdet, merkevarene og emnene, denne tillatelseslisten og sletting av arbeidsområdet.
Slik gir du ett team tilgang til ett arbeidsområde uten å la dem se de andre. Et vanlig mønster er Kan administrere for deres eget arbeidsområde, og ingenting annet.
Søk etter en person eller gruppe over listen. Treff som allerede står på listen, blir værende der, slik at du kan endre tilgangsnivået eller fjerne dem. Treff som ikke står på listen, vises med et plusstegn: Klikk for å legge dem til med Kan se, og gi dem deretter Kan administrere hvis de skal administrere arbeidsområdet.
Alle er den innebygde gruppen for hele kontoen. Hvis du gir den Kan se, kan alle brukere av kontoen se arbeidsområdet.
Du kan bare legge til brukere og grupper som tilhører denne kontoen. Bare noen som kan administrere arbeidsområdet, kan åpne denne listen. Endringer gjelder så snart du gjør dem.
Hvis du fjerner din egen administratortilgang og ikke har den på en annen måte, kan du ikke gi deg selv tilgang tilbake.
Alle arbeidsområder
På en bruker eller rolle, under Presence, kan du gi følgende tilgang:
- Kan administrere alle arbeidsområder – administrere alle arbeidsområder, også arbeidsområder som opprettes senere. Inkluderer visning av dem og oppretting av nye.
- Kan se alle arbeidsområder – se alle arbeidsområder, også arbeidsområder som opprettes senere.
- Kan opprette nye arbeidsområder – opprette arbeidsområder. Oppretteren får full tilgang til hvert arbeidsområde de oppretter.
Disse tilgangene er for personer som skal ha tilgang til Presence som helhet, ikke bare til arbeidsområdene du har oppført dem på.
Noen personer får tilgang til et arbeidsområde uten å ha sin egen rad. Har også tilgang i arbeidsområdets tillatelsesliste viser hvorfor: De administrerer kontoen, kan administrere alle arbeidsområder eller kan se alle arbeidsområder.
Relatert
- Arbeidsområdeskjerm – navn, identitet og måling for det valgte arbeidsområdet
- Roller
- Brukere