Gå til indhold
SilktideHjælp

Tilladelser

Adgang til Presence gives pr. . Du kan give en person eller en rolle mulighed for at se et arbejdsområde, administrere det eller ingen af delene. Det kan du gøre for ét arbejdsområde eller for alle arbejdsområder på kontoen.

Administrationsadgang inkluderer visningsadgang. Du har aldrig brug for begge.

Kontoadministratorer har allerede alle disse tilladelser. Du behøver ikke give dem igen.

Ét arbejdsområde

Gå til Indstillinger → Arbejdsområde → Tilladelser, og tildel personer og grupper til det valgte arbejdsområde:

  • Kan se – se resultater, brands, emner og svar for dette arbejdsområde.
  • Kan administrere – alt, hvad visningsadgang giver, plus redigering af arbejdsområdet, dets brands og emner, denne tilladelsesliste samt sletning af arbejdsområdet.

Sådan giver du ét team adgang til ét arbejdsområde uden at lade dem se de andre. Et typisk mønster er Kan administrere på deres eget arbejdsområde og intet andet.

Søg efter en person eller gruppe over listen. Resultater, der allerede er på listen, bliver der, så du kan ændre deres adgangsniveau eller fjerne dem. Resultater, der ikke er på listen, vises med et plus: Klik for at tilføje dem med Kan se, og giv dem derefter Kan administrere, hvis de skal administrere arbejdsområdet.

Alle er den indbyggede gruppe for hele kontoen. Hvis du giver den Kan se, kan alle brugere på kontoen se arbejdsområdet.

Du kan kun tilføje brugere og grupper, der tilhører denne konto. Kun en person, der kan administrere arbejdsområdet, kan åbne denne liste. Ændringer træder i kraft, så snart du foretager dem.

Hvis du fjerner din egen administrationsadgang og ikke har den på en anden måde, kan du ikke give dig selv adgang igen.

Alle arbejdsområder

På en bruger eller rolle kan du under Presence give følgende tilladelser:

  • Kan administrere alle arbejdsområder – administrere alle arbejdsområder, også dem der oprettes senere. Inkluderer visningsadgang til dem og mulighed for at oprette nye.
  • Kan se alle arbejdsområder – se alle arbejdsområder, også dem der oprettes senere.
  • Kan oprette nye arbejdsområder – oprette arbejdsområder. Den person, der opretter et arbejdsområde, får fulde tilladelser til hvert arbejdsområde, vedkommende opretter.

Disse tilladelser er til personer, der skal have adgang til Presence som helhed, ikke kun til de arbejdsområder, du har føjet dem til.

Nogle personer får adgang til et arbejdsområde uden at have deres egen række. Har også adgang på arbejdsområdets tilladelsesliste angiver hvorfor: De administrerer kontoen, de kan administrere alle arbejdsområder, eller de kan se alle arbejdsområder.

Relateret

Sidst opdateret

Var denne side nyttig?

Tilladelser | Silktide Hjælp