Hopp til innhold
SilktideHjelp

Brukerskjerm

Brukerskjermen viser alle som kan logge inn på Silktide-kontoen din. Du trenger tillatelsen for brukeradministrasjon for å legge til eller endre brukere.

Finn og administrer brukere

Søk etter navn eller e-post, og åpne deretter en bruker for å se gjennom profilen, rolletildelingene og kontotilgangen. Se aktivitet åpner Aktivitet, allerede filtrert på denne personen. Handlingen Legg til bruker starter en invitasjon til en ny bruker, og invitasjonen forteller dem hvordan de logger inn på denne kontoen.

Tilgang kommer fra roller

En brukers effektive tilgang er basert på rollene og tillatelsene som er tildelt brukeren. Det er bedre å tildele gjenbrukbare roller enn å opprette et unikt tillatelsessett for hver person. Dette gjør det enklere å kontrollere og vedlikeholde tilgangen.

Presence har egne flagg på brukeren: hvem som kan se alle arbeidsområder, administrere alle arbeidsområder eller opprette arbeidsområder. Se Tillatelser.

Fjerne eller endre tilgang

Når noen får nye ansvarsområder eller slutter i organisasjonen, bør du oppdatere rollene deres eller fjerne kontotilgangen så snart som mulig. Vurder om de eier oppgaver, ansvarsområder eller annet arbeid som bør tildeles noen andre.

Se Roller for tillatelsesgrupper.

Sist oppdatert

Var denne siden nyttig?

Brukerskjerm | Silktide Hjelp