Gå til indhold
SilktideHjælp

Brugerskærm

Brugerskærmen viser alle, der kan logge ind på din Silktide-konto. Der kræves tilladelse til brugeradministration for at tilføje eller ændre brugere.

Find og administrer brugere

Søg efter navn eller e-mail, og åbn derefter en bruger for at gennemgå vedkommendes profil, rolletildelinger og kontoadgang. Se aktivitet åbner Aktivitet, som allerede er filtreret til den pågældende person. Handlingen Tilføj bruger starter en invitation til en ny person, og invitationen fortæller vedkommende, hvordan de logger ind på denne konto.

Adgang kommer fra roller

En brugers effektive adgang er baseret på de roller og tilladelser, der er tildelt vedkommende. Tildel helst genanvendelige roller i stedet for at opbygge et unikt tilladelsessæt for hver person. Det gør adgangen lettere at kontrollere og vedligeholde.

Presence har sine egne flag på brugeren: hvem der kan se alle arbejdsområder, administrere alle arbejdsområder eller oprette arbejdsområder. Se Tilladelser.

Fjern eller ændr adgang

Når en person får ændret sit ansvarsområde eller forlader din organisation, skal du straks opdatere vedkommendes roller eller fjerne adgangen til kontoen. Overvej, om personen ejer opgaver, ansvarsområder eller andet arbejde, der bør overdrages.

Se Roller for tilladelsesgrupper.

Sidst opdateret

Var denne side nyttig?

Brugerskærm | Silktide Hjælp