Aktivitetsskjerm
Innstillinger → Aktivitet viser hva som er endret på denne kontoen, og hvem som gjorde det: personer og roller, tillatelser og andre kontoinnstillinger. Søk i, sorter og filtrer listen. Åpne en rad for å se hva som ble registrert.
Fra Brukere åpner Vis aktivitet denne skjermen, allerede filtrert på den aktuelle personen. Fjern filteret når du vil se hele kontoen igjen.
Det vises ingenting før noen oppretter eller endrer noe. Tidspunktet vises etter den lokale klokken din.