Kan ik schakelen tussen Silktide 4 en Silktide 5?
Ja. Open in V5 het accountmenu en kies Terug naar oorspronkelijke Silktide om terug te keren naar V4. Je websites, resultaten en accountconfiguratie worden gedeeld; je beheert geen twee afzonderlijke gegevenssets. Een paar namen verschillen: wat in V4 tags heet, wordt in V5 weergegeven als . Zie Wat is er met tags gebeurd?.
Gebruik bij voorkeur V5 voor nieuwe mogelijkheden. Gebruik V4 tijdelijk als je afhankelijk bent van een functie die nog niet beschikbaar is in V5. Zie Introductie van Silktide 5.