Kan jeg bytte mellom Silktide 4 og Silktide 5?
Ja. I V5 åpner du kontomenyen og velger Tilbake til opprinnelige Silktide for å gå tilbake til V4. Nettstedene, resultatene og kontokonfigurasjonen din deles mellom versjonene – du vedlikeholder ikke to separate datasett. Noen navn er forskjellige: Det V4 kaller tagger, vises som i V5. Se Hva skjedde med taggene?.
Velg helst V5 for nye funksjoner. Bruk V4 midlertidig hvis du er avhengig av en funksjon som ennå ikke er tilgjengelig i V5. Se Introduksjon til Silktide 5.