Gå til indhold
SilktideHjælp

Kan jeg skifte mellem Silktide 4 og Silktide 5?

Ja. I V5 skal du åbne kontomenuen og vælge Tilbage til den oprindelige Silktide for at vende tilbage til V4. Dine websites, resultater og kontokonfiguration deles – du vedligeholder ikke to separate datasæt. Nogle navne er forskellige: Det, V4 kalder tags, vises som i V5. Se Hvad skete der med tags?.

Foretræk V5 for nye funktioner. Brug V4 midlertidigt, hvis du er afhængig af en funktion, der endnu ikke findes i V5. Se Introduktion til Silktide 5.

Sidst opdateret

Var denne side nyttig?

Kan jeg skifte mellem Silktide 4 og Silktide 5? | Silktide Hjælp