Aktivitetsskärm
Inställningar → Aktivitet listar vad som ändrats i det här kontot och vem som gjorde det: personer och roller, behörigheter och andra kontoinställningar. Sök, sortera och filtrera listan. Öppna en rad för att se vad som registrerades.
Från Användare öppnar Visa aktivitet den här skärmen, redan begränsad till personen i fråga. Rensa filtret när du vill se hela kontot igen.
Ingenting visas förrän någon skapar eller ändrar något. Tiden visas enligt din lokala klocka.