Siirry sisältöön
SilktideOhje

Toimintanäkymä

Asetukset → Toiminta näyttää, mitä tällä tilillä muuttui ja kuka muutoksen teki: henkilöt ja roolit, käyttöoikeudet sekä muut tilin asetukset. Voit hakea, lajitella ja suodattaa luetteloa. Avaa rivi nähdäksesi, mitä tallennettiin.

Myös verkkosivuston asetuksiin tehdyt muutokset näkyvät luettelossa, mukaan lukien muutokset sen sivu- ja PDF-kiintiöihin. Etsi ne hakemalla verkkosivuston nimellä.

Käyttäjät-sivulta Näytä toiminta avaa tämän näkymän siten, että se on jo rajattu kyseiseen henkilöön. Poista suodatin, kun haluat nähdä jälleen koko tilin.

Mitään ei näy, ennen kuin joku luo tai muuttaa jotain. Aika näytetään paikallisessa ajassasi.

Viimeksi päivitetty

Oliko tästä sivusta apua?