Skærmbilledet Sektionsrettigheder
Vælg, hvem der kan få adgang til én sektion af et website, og hvad de kan gøre med den. Sådan lader du et team se eller teste deres del af et stort website uden at give dem adgang til resten. Åbn en sektion, derefter Indstillinger og derefter Rettigheder.
Du giver en person eller en rolle ét niveau:
- Kan se - se denne sektion og dens resultater.
- Kan bidrage - også træffe beslutninger for den, f.eks. godkende et ord eller ignorere et problem.
- Kan teste - også starte test af den og alle sider i den.
- Kan administrere - også ændre dens indstillinger og, hvem der har adgang, samt slette den.
Hvert niveau omfatter de foregående. Du behøver aldrig at give nogen to niveauer.
For at tilføje personer skal du klikke på feltet over listen. Det viser personerne og rollerne på din konto, så du kan vælge uden at skrive; skriv for at indsnævre listen. Vælg så mange, du vil, vælg deres niveau, og tryk derefter på Tilføj. Hvis du vil ændre nogens niveau eller fjerne dem, skal du bruge menuen på deres række. Ændringer træder i kraft, så snart du foretager dem.
Alle, der kan administrere sektionen eller dens website, kan ændre denne liste. Hvis du sænker eller fjerner din egen adgang, bliver du først spurgt: Hvis du ikke har adgang på en anden måde, kan du ikke give den tilbage til dig selv.
Adgang via websitet
Alle med adgang til hele websitet har den samme adgang til hver af dets sektioner. En person, der kan teste websitet, kan f.eks. teste alle dets sektioner. De vises under Har også adgang med årsagen, f.eks. Kan teste dette website. Hvis du vil ændre det, skal du bruge websitet skærmbillede for rettigheder.
Personer, der kan administrere, teste, træffe beslutninger for eller se alle websites, samt kontoadministratorer, vises også der. Ændr det for brugeren eller rollen under Websites.
Hele websitet er ikke en sektion her: Når hele websitet er valgt, viser Rettigheder websitet egen liste.