Przejdź do treści
SilktidePomoc

Decyzja

Decyzja to zarejestrowana przez Ciebie ocena ustalenia, podjęta w Inspektorze. Decyzje występują w dwóch wariantach, które mają istotnie różne znaczenie:

  • Zatwierdź oznacza, że Silktide się mylił: potwierdzasz, że nie jest to problem, a Silktide powinien od tej chwili traktować to jako poprawne. Zatwierdzenie nietypowej pisowni marki uczy moduł sprawdzania pisowni tego słowa.
  • Ignoruj oznacza, że Silktide miał rację, ale decydujesz się nie podejmować działania: problem jest rzeczywisty i pozostaje błędem, po prostu nie chcesz, aby był zgłaszany. Celowy błąd pisowni w cytacie jest dobrym kandydatem — nie chcesz go zatwierdzać i sprawić, by był wszędzie akceptowany na zawsze.

Decyzje wpływają na wyniki, których ponowne obliczenie na dużych witrynach może zająć minutę lub dwie. Możesz w dowolnym momencie przejrzeć i cofnąć decyzje na ekranie Decyzje danego modułu, u dołu jego paska bocznego. Administratorzy konta mogą również zobaczyć każdą decyzję we wszystkich witrynach w Ustawienia > Wszystkie witryny > Decyzje.

Ostatnio zaktualizowano

Czy ta strona była pomocna?